Skip to content

Rólam mondtátok

Zsófihoz öt éve járunk vissza craniosacralis kezelésre.
13 hónapos volt a kislányunk mikor még csak fél karral kúszott, pedig több terápián résztvettünk már.
Az első kezelés után felült, majd felállt és nemsokára mászni is elkezdett, így nem maradt ki semmilyen mozgás a fejlődés során. Pár alkalom után Zsófi azt ajánlotta, hogy én jöjjek kezelésre és rajtam keresztül támogassuk meg a kislányomat, hiszen az anya-gyermek kapcsolat nagyon erős, babakorban pedig szinte egy.
Csodálatos tapasztalás volt minden egyes alkalom. Nemcsak fizikai síkon történt oldódás bennem, hanem lelki síkon is mély tapasztalásokkal gazdagodtam. Akadtak sírós, nevetős, beszélgetős és csendesebb alkalmak is.
Azóta segített nekünk Zsófi és a cranio az óvodai beszoktatásban, elválás/elengedés könnyítésében, szobatisztasági kérdéseknél, sőt még a beszédfejlődésben is.
Ha olykor sikerül egyedül is eljussak “csak” a saját utam miatt, mindig egy ajándéknak élem meg a lehetőséget és bár magam miatt mentem, pozitívan hat a környezetemre is.
Az évek során őszinte bizalom, szeretetkapcsolat alakult ki közöttünk. A kislányom rendszeresen emlegeti és kérdezi, hogy mikor mehetünk már megint.
Annyira sok pozitívat kaptunk Zsófitól és a Craniosacralis terápiától, hogy azóta én is ráléptem erre az útra és elkezdtem tanulni, tanfolyamra járni, kezelni.
A legnagyobb szeretettel és hálával ajánlom mindenkinek!

Láng Linda

Kisfiam születése után rendszeresen jobb oldalra fordította a fejét, így kerültünk kapcsolatba a craniosacralis terápiával. Zsófi végtelenül kedves, a terápia során pihekönnyű érintésekkel kezelte Brúnót, aki pár alkalom után teljesen elvesztette asszimetrikus tartását. Később fodulásában jelentkezett egy kis asszimetria, mely még két kezelés után szintén rendeződött. 

Mittelholcz Ágnes

Köszönjük szépen a sok hasznos tanácsot és segítséget.
Szívből ajánlom másoknak is terápiát, nekünk nagyon bevált és szerettük.
További sok sikert a munkádhoz és minden jót kívánok!

P.I.

Rozika hétfőn volt 4080 g.
Ma 4260g. Boldog mindenki. Köszönjük a kezeléseket!

Horváth Alíz

… jól vagyunk, szerencsére nagyon gyorsan megoldódott a probléma. Szerdai napon jöttünk haza a kórházból, és sikerült Zsófit péntekre kihívni hozzánk, akkor kezdte meg a terápiát. Egyből észrevette ő is a problémát, és arra gondolt, hogy a rohamos szülés miatt alakulhatott ki Levinél ez a feszesség (2 óra alatt született meg villámgyorsan), és sikerült elkezdenie az oldásokat. Én másnap próbáltam szoptatni, már akkor éreztem, hogy nem harap annyira, és sokkal ügyesebben nyitja a száját, de látványosan a 2. kezelés után éreztem a javulást. Ez rá 3-4 napra volt. A megnyugtatás és megerősítés kedvéért még hívtam egy szoptatási tanácsadót is aznap, és onnantól kezdve szopizunk, szépen gyarapszunk.  
Zsófi még egyszer utoljára eljött és megállapította, hogy rendben van a gyerkőc. 
Nagyon hálás vagyok a Doktornőnek hogy elirányított minket hozzá, nem is tudtam hogy létezik ez a fajta kezelés típus, de nagyon köszönöm!

Réka